Дан школе

Школа има важну улогу у животу сваког човјека. То је институција која даје наду и пружа ослонац сваком дјетету. О богатој хисторији наше школе свједочи мноштво генерација, обиље знања и успомена. Свака генерација је дала свој допринос у изградњи онога што данас чини нашу школу препознатљивом. Наша школа не почива само на образовању наших ученика, већ и на њиховом одгоју. Одгој у себи обједињује прошлост и садашњост, а усмјерен је на будуćност у којој ће наши ученици одважно корачати кроз живот.

Данас 26.04.2023. године свечано смо обиљежили Дан школе, за све нас, посебан дан. Гости, ученици, њихови родитељи и упосленици школе су својим присуством увеличали овај значајан дан. Вриједни ученици и наставници су с посебном пажњом припремили приредбу и честитали нашој школи рођендан. Вођени жељом да покажу свој рад, наши су се ђаци представили плесом, пјесмом, игроказима и рециталима. Пренијели су веселе и искрене дјечије емоције.

Присутним гостима се обратио директор школе, господин Давор Радојевић и захвалио што су својим доласком увеличали овај значајан дан за нас. “Историја је свједок времена, жила куцавица народног блага, баштине и данас нам казује да обиљежавамо импозантан број рођендана наше школе.Доживљавали смо промјене, изазове, недаће, али оно што се није мијењало, што са сигурношћу могу тврдити, јесте да смо препознатљиви – школа смо која његује вриједности, поштује различитости и преноси знање. Поводом Дана наше основне школе, желим упутити искрене честитке свима – почевши од ученика, родитеља, упосленика, сарадника и пријатеља наше школе – на прилагођавању промјењивостима, честитке за остварене резултате, за успјех, за стрпљење, за разумијевање, за људскост која нема цијену”, истакао је директор школе.

Посебне похвале додиљене су ученицима који су се пласирали на Регионално и Републичко такмичење као и њиховим наставницима.

Свим нашим ученицима, сарадницима и упосленицима упућујемо искрене честитке уз жеље да нам Основна школа „Меша Селимовић“ Јања увијек буде мјесто гдје његујемо љубав, толеранцију и разумјевање.

Comments are closed.
Упис у први разред ИНФО
Упис дјеце у први разред обавља се у априлу и мају текуће године.
ОПШИРНИЈЕ
Категорије
Контакт
ЈУ ОШ "Меша Селимовић" Јања
  • Карађорђева бб, 76316 Јања
  • 055/542-911
  • os137@skolers.org